×

13 februari 2019; Gratis kaarten voor het Nederlandse Ijsbeelden Festival

>

Op woensdag 13 februari mogen wij namens het Organisatieteam 300 mensen blij maken met een toegangskaart van het Nederlands IJsbeelden Festival! Dat belooft een mooi uitje te worden, want Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit.

De beste ijskunstenaars uit de hele wereld komen naar Zwolle waar ze in een 1.200 m2 grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Het thema “Wereldberoemde verhalen” wordt uitgebeeld in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer. Romeo en Julia, de Drie musketiers, Robin Hood, Alice in wonderland en nog veel meer verhalen worden ijskoud tot leven gewekt. Meer informatie vindt u op de website van het IJsbeelden festival. 

Om uw dagje uit compleet te maken, krijgt u naast gratis entree, ook een drankje en wat lekkers aangeboden!

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door Ijsselhallen Zwolle en het Organisatieteam.

WAAR IS HET NEDERLANDSE IJSBEELDEN FESTIVAL?

Datum: wo 13 februari 2019
Tijdstip: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: IJsselhallen, Rieteweg 4 Zwolle

HOE MELD IK ME AAN?

update 22 jan 2019 | Het is niet meer mogelijk uw gezin aan te melden. We hebben meer aanmeldingen binnen gekregen dan dat we kaarten hebben. Op dit moment worden de aanmeldingen gecontroleerd.

Mensen die geen kaarten ontvangen, proberen we op korte termijn te informeren. Ongeveer een week voor 13 februari krijgt u van ons een bevestigingsmail met een persoonlijke code. Met die code kunt u uw kaarten bestellen via de website van het IJsbeelden Festival. In de bevestigingsmail vertellen we u er meer over!