×

Stichting Kind in Beeld realiseert voor ieder kind in Zwolle een cadeau van Sint

>

Op woensdagmiddag 16 november heeft in Landstede sportcentrum opnieuw Hét Grote Sinterklaasfeest plaatsgevonden. Dit sinterklaasfeest is specifiek bedoeld voor kinderen van Zwolse minima-gezinnen, met als doel dat ieder kind in Zwolle met Sinterklaas een cadeautje krijgt. Voor ouders die dat financieel niet kunnen bekostigen biedt Hét Grote Sinterklaasfeest de oplossing. Het is net zoals alle voorgaande edities weer een grandioos gezellige sinterklaasmiddag geworden.

Meer dan 700 sinterklaascadeaus voor Zwolse kleintjes
Dit jaar ontvangen meer dan 700 kinderen een sinterklaascadeau vanuit Stichting Kind in Beeld. Zo’n 300 kinderen, die met hun ouders op het sinterklaasfeest aanwezig waren, kregen daar hun cadeautje. De cadeautjes voor de andere 400 kinderen worden thuisbezorgd. Dit gebeurt door leden van Rotary Zwolle Noord, Ladies Circle Zwolle en atletiekvereniging AV PEC 1910.

Sinterklaasmusical, trampoline springen, fotoshoot met profsporters en nog veel meer!
Wethouder Michiel van Willigen heeft dit jaar de 11e editie van Hét Grote Sinterklaasfeest geopend en kondigde groots de Sinterklaasmusical aan, die ieder jaar onderdeel is van hét Grote Sinterklaasfeest! Dit jaar is de, altijd spannende, Sinterklaasmusical bedacht en uitgevoerd door studenten van Landstede Musicalperformer. Maar er was meer te zien en te doen voor de kinderen deze middag. Zo was het springen geblazen op de grote trampoline van Funzone, waren er schminkpieten, ballonenpieten en welkomstclowns. Ook konden de kinderen op de foto met Sinterklaas en met basketballers van Landstede Hammers.

Foto van Brainpink